[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Yhdistyksemme

Osallistumalla voit vaikuttaa useiden hyvinvointiin ja syrjäytymisen ehkäisyyn. Tule tukemaan ja kehittämään yhdistystämme, joka tarjoaa yhteisölliseen tasa-arvoon ja osallisuuteen perustuvia palveluita ja työtoimintaa.

Toiminnassamme suuntaudumme ulospäin, palvellen kotitalouksia arjen askareissa, sisä- ja ulkotöissä. Lue lisää palveluistamme palvelut linkistä.

Otamme vastaan ideoita uusista tuotteista ja palveluista. Jäsenenä saat 10% alennuksen tuotteista ja palveluista!

Jäsenmaksu yksityishenkilöltä on 20,00€, yrityksiltä ja yhteisöiltä 50,00€. Ainaisjäseniltä 150€.

Jäseneksi pääset  klikkaamalla tästä linkistä auki pdf-tiedoston, jonka täyttämisen jälkeen voit postittaa osoitteeseen; Suonenjoen Rivertech ry, Raviradankatu 5, 77600 SUONENJOKI tai lähettää e- mailina: outi.vayrynen@riveripajat.fi

Hallituskokoonpano 2017

Suonenjoen Rivertech ry.