Potkuri-hanke

Potkuri-hankkeen aikana testataan erilaisia tapoja järjestää verkkovälitteistä valmennusta sekä opetellaan yhdessä digilaitteiden ja sovellusten käyttöä.  

Toiminta

Hankkeen toiminta rakentuu kolmen teeman ympärille – arjen taidot, yhdessä tekeminen sekä luonto ja liikunta. Hankkeen viikkorunko koostuu kahdesta verkkovälitteisestä tapaamisesta, joista toiseen voi halutessaan osallistua myös ulkona pienryhmissä. Lisäksi kerran viikossa järjestetään verkkokahvit. Hankkeeseen osallistujat jaetaan pienryhmiin olemassa olevan digiosaamisen perusteella. 

Kuka voi osallistua?

Hankkeeseen voi osallistua suonenjokelainen digitaidoissa erityistä tukea tarvitseva työikäinen henkilö. Osallistuminen vaatii osallistujalta kykyä työskennellä lähes itsenäisesti tai oman lähihenkilön kanssa. Laitteeksi soveltuu tietokone, tabletti tai älypuhelin. Laite ja nettiyhteys on mahdollista lainata, mikäli niitä ei ole osallistujalla itsellään. Hankkeeseen osallistuvat henkilöt saavat lähi- ja etävalmennusta digivälineiden ja sovellusten käyttöön. Hankkeeseen osallistuminen on osallistujille maksutonta.

Miten voi osallistua?

Hankkeeseen pystyy osallistumaan ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse suoraan hanketyöntekijöihin. 

Ota yhteyttä:

Hankesihteeri/Työvalmentaja
Marianne 040 662 1306
marianne.heikkonen@riveripajat.fi

Hanketyöntekijä/Työvalmentaja
Anne 040 634 1977
anne.luoto@riveripajat.fi

Potkuri – Poikkeusaikainen tuki ja valmennus erityisryhmille Suonenjoella -hankeen tavoitteena on kehittää toimintamalli, jonka avulla voidaan tukea Suonenjoella asuvien kehitysvammaisten, mielenterveyskuntoutujien sekä pitkäaikaistyöttömien osallisuutta sekä ylläpitää kohderyhmän työ- ja toimintakykyä poikkeustilan aikana. Lisäksi hankkeen aikana kehitettävää toimintamallia hyödynnetään tulevaisuudessa osana Suonenjoen Riveripajojen työtoimintaa. Hanke toteutetaan ajalla 1.5.-31.8.2020 ja sen toteutuksesta vastaa Suonenjoen Rivertech ry. Hankkeen rahoittajina ovat Euroopan sosiaalirahasto ja ELY-keskus.