Nuorten työpajalla ja Riverin muilla pajoilla on mahdollista toimia kuntouttavassa työtoiminnassa. Nuorten työpajalla on mahdollista toimia lähes kokonaan etävalmennuksessa 29.6.2020 saakka. On kuitenkin toiminnan kannalta hyvä tavata myös lähivalmennuksessa Nuorten työpajalla. Etävalmennus on todettu hyväksi tavaksi toimia Pandemia- kevään aikana ja tällä hetkellä Nuorten työpajan valmennuspaikat ovat täynnä.

Riverin muilla pajoilla puu- ja rakennustyöpajalla, palvelupajalla ja käsityöpajalla voi toimia kuntouttavassa työtoiminnassa lähivalmennuksessa. Palvelupajalla ja käsityöpajalla on paikkoja vapaana tällä hetkellä, mutta puu- ja rakennustyöpaja on täynnä.

Kuntouttavan työtoiminnan kesätauko on 29.6 – 26.7.2020

Kuntouttavaan työtoimintaan on turvallista tulla. Voit tutustua kuntouttavan työtoiminnan järjestämisen tapaan Nuorten työpajalla ja Riverin muilla pajoilla alla olevasta linkistä.

https://docs.google.com/presentation/d/e/2PACX-1vS83TA1H5__Y3Tx0EmVOtR5aJ2I_-qfdM59AtZTP_pbvvyXSFnNhGdEe30vjRvR9nJp86awAc3oSKvt/pub?start=true&loop=false&delayms=3000

shares